30.9.2015

Takaisin Turkkiin!

Välimeren lämmöstä
voi löytää tämmöstä!
Joskohan jo kannattaisi kiittää tänne pakastuvaan Suomeen saapuneita irakilaisia ja muita reippaita nuorehkoja miehiä suuresta mielenkiinnosta kaukaista, mutta köyhää maatamme kohtaan? Ei kiusata noita hyvin vaihtelunhaluisia ihmisiä enempää. Eihän?

Jos joidenkin vieraidemme elintavoista, kuten rennoista taksiajeluista kahdenkin pohjoisen naapurimaan poikki, sekä mobiiliviestinnän runsaasta käytöstä, yms. voisi jotain päätellä, heillä, ainakin juuri irakilaisilla, saattaa piankin käydä aika pitkäksi jossain vain saitaa hengenpidintä tarjoavassa vastismurjussa nyhjätessä. 

Patjatkin siellä näyttävät olevan ohutta telttaretkimallia, tyynyjä ei ole tarpeeksi ja liekö peittokaan riittävä? Seurana lienee vain oudosti sössöttäviä tätejä ja setiä, sekä mm. joukko armeijan kehäraakkeja, siis paljon kärsineitä ex-solttuja. Afgaanit ovat kai usein kiihkeitä, mutta köyhähköjä tosikoita. Ei siellä tilapäissuojissa läppä paljon lentele. Syyrialaisia perheitäkin on siellä tosi harvassa. 

Pojille sopivan ikäistä naiseuraa ei ole paljon ollenkaan. Jos intrigööri muistaa oikein, nuorena miehenä suurimman kiinnostuksen kohteina olivat tutut tytöt, muut tytöt ja viehkot naiset, vaihtelevassa järjestyksessä. 

Miksi yrittäisimme kiusata irakilaisia ja muita ystäviämme täällä turhaan, koska kaikki hyvä on Suomessa kiven alla tai kielletty, ellei joitakin (harvoja tietenkin) laajasydämisiä keski-ikäisiä naisenpuolia oteta huomioon. Odotettavissa olisi vain jotain tavattoman rasittavaa, mutta pakollista kotoutusta, vaikka ei kotona ollakaan.

***
Intrigööri hoksi heti aamulla, että ulkona on kylmä, viima käy pohjoisnavalta ja muutenkin valmiiksi vähän ketuttaa. Sitten Amppareista sattui silmään otsake, jossa ihmetellään, että "mistä näitä halpoja matkoja oikein tulee?" Turkkiin Alanyaan pääsisi viikoksi vain 169 erkillä. Paljon muita kohteita löytyy parilla, kolmella satasella. Ehkä pelkästä menopiletistä lomakohteisiin saisi paljousalennusta?

Rantapallon juttuun on koottu muitakin loistavia lomakohteita, enimmäkseen Turkissa. Siispä miksi emme päästäisi matkustelunhaluisia reippaita nuorukaisia ja vähän vanhempiakin ystäviämme jo vapaiksi? Väliaikaiset henkkarit käteen, niihin vain jotkin sopivat henkilötiedot, koska oikeita tietoja ei kukaan kuitenkaan osaa tarkistaa. Lapsiperheet voisivat varmaankin halutessaan jäädä tänne fennougriaan, etenkin suojelua tarvitsevat syyrialaiset?

Lähtijöille menolippu, helppo lento takaisin kotikulmille yli Euroopan,  heidän haluamaansa islamilaisen Turkin lomakohteeseen. Noissa kohteissa on liikkeellä myös  kiihkeää eurooppalais-pohjoismaista naisseuraa. Valtiolta pojille vaikka tonni taskuun, yksisuuntainen lippu Turkkiin, miksei sitten reittilennollakin. Moro ja heipparallaa! Eikö vain? Useimmat olisivat tuohon tyytyväisiä.

Jos maahantulijoita on osin hämäten tänne kauas Tylylandiaan houkuteltukin mauttoman puuron syöntiin, älkäämme tuottako heille lisää kärsimystä. Voisi sen viikon rantaloman Turkissa tarjota kaikille halukkaille, myös albaaneille, joita muutenkin lennätellään alvariinsa kotia ja annetaan vissiin evääksi vähän rahnaakin? 

Miksi ei oltaisi reiluja, koska meillä on kuulema siihen varaa? Täällä Suomessa nimittäin virkeäkin ihminen masentuu helposti, luvassa on nytkin useimmille muualta tulijoille täällä vain pitkää vähittäistä kurjistusta, kaamosta ja kylmää.


***
Ja lopuksi vakavampaakin asiaa, sillä nyt se ennusteltu touhu jo alkoi. MTV:n nettijuttu.

Ei kommentteja: