12.9.2015

Voimavarat laivalla takaisin!

Ruotsalaiset ystävällisesti lähettävät meille joka päivä lisää suunnattomia voimavaroja junalla ja bussilla Haaparannan kautta. 

Tiettävästi voimavaroja aiotaan pian lähettää myös ilmojen halki, jos turhat kansainväliset sopimukset puuttuvista matkustusasiakirjoista voidaan jotenkin kiertää.

Miksi me suomalaiset emme luopuisi ansaitsematta saamiemme suunnattomien voimavarojen ja mahdollisuuksien parhaimmista rikastuttajista eli riuskoista nuorukaisista? Ei saa olla itsekäs ja täytyy muistaa pohjoismainen yhteistyö!

Miksi emme epäitsekkäästi kierrättäisi voimavaroja takaisin Ruåtsiin laivoilla, siis Turusta ja Hesasta Tukholmaan? Se olisi heille myös turvaisa ja mukava merimatka, vaihteeksi. Määränpäässä heitä odottaisivat lukuisat iloiset maanmiehet ja -naiset, sekä kaikki humanitaarisen suurvallan herkut!

Matkustusasiakirjat laivoihin? Mitä niistä, sillä ei sellaisista Ruotsissakaan paljon perusteta, kun on uusista inhimillisistä voimavaroista kysymys.  Ihmisen keksimä sääntö on myös ihmisten kierrettävissä. Tack ja vassokuu!


***


Ei kommentteja: