2.8.2018

Kannustusta Touko Aallolle!

Anne Frank ja Touko Aalto.

Parisen vuotta sitten blogipalstoillakin pähkäilimme vihreiden puheenjohtajan vaalia. Me jotkut toivoimme, että puolueen uusi puheenjohtaja olisi Emma Kari, koska hän olisi piankin onnistunut läpöstelemään jutuillaan puolueensa henkihieveriin.

Sen sijaan Emman ohi parketille tallusteli iso mies kylmästä eli Jyväskylästä. Touko Aalto nappasi tiukasti kiinni puheenjohtajan nuijasta. Kohta syssymmällä Touko tepsutteli mittakenkäpuotiin ja ostaa jytkäytti sieltä parin tonnin hintaiset kiiltävät vasikannahkaiset patiinit. Isot tietysti.

Niin se näkyy valinnoissa ihmisen ajatusmaailma. Useampi toimissaan hyvin menestynyt uros olisi voimansa tunnossa vaikka vaihtanut itselleen upean auton tai tilannut laituriin räyhäkän veneen. Naisilla on tietysti omat mielitekonsa. Vihreiden uusi puheenjohtaja meni ja osti kalliit kengät. Teki hän muutakin, mutta se on hänen asiansa.

***
Nyt pari vuotta myöhemmin täytyy sanoa, että hyvin menee kuitenkin. Touko Aalto on karjalaismäntyäkin kovempi suomiessaan Suomen turvapaikkapolitiikkaa. Lakipykäläsihteeri ja rouva Pennasen järjestämän lentokoneperformanssin jälkeen sanaiset aallot ovat loiskahdelleet tiuhasti ulos myös Toukon suusta. 

Me täältä kaukaa edelleen kannustamme Toukoa. Älä mamoile - nosta vain höyryt kuuteen!

Verkkouutisten mukaan Touko otti jo aika rankat pohjat natsitellessaan suomalaisia, kun hän vertasi palautettavan turvismiehen (?) tapausta natsien nappaamaan ja keskitysleirillä murhaamaan tyttöseen Anne Frankiin. Eikä tainnut Toukolla edes suuhun koskea? 

***
Sillä ei liene silmittömille solvaajille mitään väliä, että Suomessa kohdellaan turvapaikkaa hakevia ihmisiä oikein hyvin ja kalliisti. Poliisikin on toimissaan lähes aina asiallinen, eikä hehkuttele väkivallalla. Palautukset  kuuluvat suomalaiseen ja eurooppalaiseen turvapaikkapolitiikkaan. 

Vihreillä ei ole yhtään omaa lakia, mutta joidenkin yleisten lakien vääntämiseen he ovat demokratiassa osallistuneet. Turhapa tässä on meikäläisen höpistä, sillä ei näitä postauksia lue kukaan "oikealla lailla" tiedostava ihminen. Nämä pikku aatokset on tarkoitettu vain sellaisille, jotka ajattelevat itse, oikein tai muuten, miten vain. 

Intrigööri muuten sai tänä kesänä omasta mielestään kovasti sivistyneeltä ja tiedostavalta kesävieraalta nuhteita siitä, että on jutuissaan viemässä ihmisoikeuksia turvapaikanhakijoilta. 

En tunnustanut sitä liiankin maltillisen intriksen puolesta. Olin kyllä huolissani suomalaisten ja etenkin vähäväkisempien ihmisoikeuksista monien täältä maksettujen ja koko maailmalle kuuluviksi sanottujen ihmisoikeuksien rinnalla. Se keskustelu ei ollut kovin viisasta, eikä jatkunut kauan. Ei kyllä tapeltukaan.


Oikein isokenkäinen mies voi vaikka surffailla aalloilla.


6 kommenttia:

Nils- Aslak Näkkäläjärvi kirjoitti...

Vihreät hyväksyvät omiltaan tuollaiset lentokonekaappaukset, joten samalla tavalla kristityt ja muslimit voivat omalla joukkovoimallaan estää saatanalliset pride-kulkueet ja lutkamarssit. Ulla Appelsiinilla oli hyvä kirjoitus aiheesta

Blogi kirjailija Heikki Meriläisestä. kirjoitti...

Istuin parvekkeella salamien välkettä ihmettelemässä. Onneksi nyt sataakin kunnolla.

Vihreille ei tavisten Suomi tunnu kelpaavan. Antaisikohan Ruotsi niille turvapaikan, kun siellä ei pian ole muuta vihreää kuin joitain islamin värejä?

Veijo Hoikka kirjoitti...

Arvopohjat ratkaisevat. Eikös Toukalla ja lentopöllöilijällä ole kumpaisellakin laveampipohjaiset perhearvot mm. perheen kanssa liittyviin askareisiin liittyen kuin rahvaskansalla. Tuo kenkäjuttu olikin uusi tieto. Tätä ennen mies lienee tullut tunnetuksi paremminkin ilman kenkiä touhuillessaan.

intrigööri kirjoitti...

Vihreät naiset ja muut ääritiedostavat naisoletetut ovat vaarallisia, myös tavismiehille. Viehkon näköinen viherseireeni voisi helposti narauttaa miesparkoja moraalipoliiseille vaikka vain liian pitkistä katseista.

Lakimuutokset voivat vielä aiheuttaa miehille todella hankalan elämän, koska kaduilla on myös paljon naisia, jotka eivät pienistä katsahduksista pahastu. Pitänee ottaa todella vakikäyttöön omat isot ja rumat aurinkolasit, joiden suojista voi edes varovasti jotakuta vilkaista.

Linkk uhkakuvista: http://beta.oikeamedia.com/o1-77103

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Jos Aino-rouva olisi toiminut spontaanisti, niin tämän voisi lokeroida tunteelliseksi reaktioksi. Vaan taisipa olla ihan suunniteltu provokaatio, kun on Ruotsin esimerkki ja opetusvideokin Vihreillä tehtynä. Aino-rouva ei minun pisteitäni kaivanne, eikä niitä myöskään saa.

Sitten Touko. Ainakin hänellä alkaa painaa vaalit päälle ja samalla loiva alamäki kannatusmittauksissa. Profiilia nostetaan, vaikka nyrkki pystyssä. Jos viisaat ihmiset varmuuden vuoksi jättävät äänestämättä Vihreitä, niin se on hyvä.

intrigööri kirjoitti...

Vihreys on hyvä sumuverho vaikka millaiselle hörhöilylle. Esiintyihän kokoomuskin taannoin "työväenpuolueena".

Pahimmat kommarien diktatuurit saattoivat olla "kansandemokratioita". "Suvaitsevat" vasta ovatkin valikoivia ja yleistäen toisia tuomitsevia.

Suvaitsevaisuus olisi ihmiselle hyvä ominaisuus, mutta ei edes kristittyjen esikuva Jeesus ihan kaikkea suvainnut.