20.1.2019

Yön ainoa valopilkku...


Kepuvetoisen hallituksen alkuajan yllätyksiin kuului Anne Bernerin valinta liikenneministeriksi. Tarmokas bisnesnainen on sittemmin häärännyt ja määrännyt toimialansa parissa pontevasti kuin Sipilä terveys- ja maakuntauudistuksessa.

Kepun järkkäämien suurten uudistusten tuloksista ei ole vielä varmuutta, mutta ainakin perinteinen luotettava suomalainen taksiala on kokenut suuren mullistuksen. Raideliikennekin lie jo menossa hunnigolle?

En tiedä, pitäisikö taksien osittainen turmelus lukea yksin Bernerin syyksi, mutta asiakkaan pitäisi olla tarkkana siinä, jos pystyy, millaisen vossikan kyytiin lähtee. 

Turussa kohtasivat taksi, nainen ja lähi-itä kamalin seurauksin.

4 kommenttia:

Nils- Aslak Näkkäläjärvi kirjoitti...

Kyllä minäkin olen aika sika, kun heti lehtien otsikosta arvasin syyllisen etnisen taustan. En kyllä muista, että kantakirjasuomalaiset taksikuskit olisivat syyllistyneet moiseen.

Nyt kokkareissa ollaan halukkaita hallitusyhteistyöhön persujen kanssa. Suomen maaseutu voi pelastua.

intrigööri kirjoitti...

Minullekin on kehittynyt samanlainen basistinen etnonenä. Suomalaiset taksikuskit olivat vielä vähän aikaan ehkä maailman parhaiden joukossa, nyt tuokin vanha hyvä ala on saanut rumaa leimaa päättäjien markkina- ja mamukiiman takia.

Aamulla jo vähän suututti, kun huomasin setä Arkadian jutusta, että Sipilä oli kai Oulussa esittänyt imaamien ottamista opettajiksi. Kun päättäjien tietämättömyys ja piittaamattomuus suomalaisista on tuolla tasolla, kusessahan ollaan.

On jo pitkään julkisuudessakin jauhettu siitä, että Suomessakin on liian surkeita imaameita. Heillä itsellään ei ole edes oikeaa oman uskontonsa koulutusta ja sitten vielä pitäisi päästää heitä lapsille islamia, yms. opettamaan.

Laitan linkkiä Atte Kalevan taannoiseen kirjoitukseen:

http://attekaleva.puheenvuoro.uusisuomi.fi/185650-ensiapua-suomen-imaamien-kirjavaan-koulutustasoon

Veijo Hoikka kirjoitti...

Eräs tsadilainen taksikuski aikoinaan totesi asiakkaan moittiessa matkan tasoa: pakko nää on kaikki ajaa.

Nyt sanontaa on ilmeisesti laajennettu koskemaan myös kuljetettavia.

intrigööri kirjoitti...

Raiskaamisellahan ei ole seksin kanssa mitään tekemistä. Mutta ehkä joskus tulevaisuudessa vapaampina aikoina halukas asiakas voisi ottaa tolpalta seksitaksin, missä hänet luvattaisiin pienestä lisämaksusta hoidella kunnolla perille asti ja tarjota erilaisia oheispalveluja.

Suomi ei ole vieläkään ihan notkein palveluyhteiskunta. Olen kyllä kuullut taksimiesten tietotoimiston juttuja siitä, että kuskeille tulee pikkutunneilla paljonkin seksiehdotuksia. Harva kai niihin suostuu ja ymmärtää sen, ettei semmoinen tilanne oikein houkuttele muihin kuin ajosuorituksiin.