29.9.2016

Irtisanoudun ääriliikkeistäIntrigööri on päättänyt ryhdikkästi irtisanoutua kaikista ääriliikkeistä, sillä milloin on olkapää kipiä ja toisinaan taas polvi. 

Onneksi nuo fyysisten ääriliikkeiden aiheuttamat pikkuvaivat ovat tähän asti parantuneet.

Se, mistä nyt pitää irtisanoutua, ovat poliittiset ja muut sen sorttiset yleisesti vahingolliset ääriliikkeet ja viharyhmät. 

Nykyisen mielipidevainon vallitessa olisi parasta irtisanoutua vähän vaikka mistä, mutta ainakin se on tehtävä oheisista äärijärjestöistä:Pois fillarikommunismi!
Ps. En kyllä ole ikinä liittynyt ääriryhmiin, 
mutta varmuus on paras, koska valtaklikki 
harjoittaa tiukkenevaa sanktioitua sensuuria.
Intrigööri on 
paha pappa.
Intrigöörin blogi täyttää kolmen kuukauden päästä kuusi vuotta. Koko sen ajan Suomessa on ollut käynnissä mm. hirmuinen mussutus EU:n ihanuudesta, ilmastonmuutos-aneista, Suomen surkeasta taloudesta ja ankara rääkyminen rasismista, jota kantaväestö kuulema suuressa määrin harrastaa.

Hakkaraisen Teuvon vainoaminen jatkuu yhä vain, sekin taisi alkaa vuonna 2011. Vastuullismedia käy aina kiinni kehen tahansa persuun kuin sika limppuun. Kaikki muut puolueethan ovat puhtoisia ja aina viattomia mihinkään ikävään? 


Jos sen MV-lehden saatte jyrätyksi nurin, mitä kyllä epäilen, sen sijalle tulee  uusia kiusankappaleita vastuullismedialle ja kaikille muillekin eliittikuikeloiden kavereille? Joku niistä voisi olla nimeltään vaikka HV-lehti, eikä se lyhenne silloin tarkoittaisi Hyvä Veli!

Lisäyksiä: 

Rasisteja äidin oomme kaikki? Linkki Talouselämään.

Ekoterroristitkin ääriliikkeiden listalle?***
On pakko pistää päivän pikku huomio elämästä vieraantuneesta tosielämästä: Alkoholitutkija Peter Eriksson haluaisi keppanan pois ruokakaupoista ja laittaisi sen tilalle hyllyihin jotain kakkosolutta. Hän kai luulee, että keskiolutta juodaan lähinnä maun takia. Verkkouutisten juttu.

Mutta jo ensi vuonna, Suomessa saa kiljua! Ehkäpä myös kotoisaa ja laillista kiljua tai vaarin kaljaa nautitaan maun takia, sillä kuka nyt alkaisi humalan takia kiljuttelemaan, vai...


Ja vielä lisäyksenä polttava kysymys: Ovatko suvakit kansanryhmä?
Ei kommentteja: