24.9.2016

Natsipojat pitäisi "kotouttaa"

Tämmöistäkö halutaan?
Natseja leikkivät pulipääpojat on nyt toistaiseksi ajettu takaisin kaappiin, omiin kämppiinsä ja kerhotiloihinsa. Kaikki 15.000 tai 150.000 pelipoikki miekkarisankaria vai paljonko heitä median mielestä olikaan, voivat nyt kekkuloida tyytyväisinä onnensa kukkuloilla.

Äärioikeistoa ja rasismia on tänään vastustettu samalla hirmuisella joukkovoimalla, millä mm. norjalaisen joukkomurhaaja Breivikin hirveät teot taannoin oltiin kääntävinään yhden silloisen suomalaisen oppositiopoliitikon ja hänen aatetoveriensa syyksi.

Totuus ja näyttö asioista ovat tietyllä tavoin tiedostavien marssijoiden ydinjoukolle joutava sivuseikka, pääasia on, että kulloinkin vihattaviin kohteisiin ollaan pääsevinään kiinni, vaikka keppihevostelemalla jonkin asian takia. Se on ihan tärkeintä, että porukkaa on ja paljon ääntä irtoaa. Alati suopea vastuullismedia kyllä runsaasti valistaa tyhmää kansaa.

Samoilla lämpimillä kuin peliä katkomaan, joukkomielenosoittajat pääsivät nytkin mätkimään ikivihollista, pahoja junttipuolueen persuja, jotka eivät ole ihan kaikesta meiningistä Suomessa ja muualla Euroopassa samaa mieltä valtapolitiikassa siunattujen pelisääntöjen kanssa. Kaikki persut ja heidän äänestäjänsä eivät ole onnessaan suomalaisten huippulajin taitajien eli Saksan ja Brysselin kermapeppujen nuoleskelijoiden takia. 

Nyt myös jenkkilän sotalordien nuoleskelu on Suomessa saavuttanut ihan uusia "kieliopillisia" ulottuvuuksia ja siinä lajissa ovat kunnostautuneet myös persut! Kyllä maailman mahtavin sotilasvaltio osaa tarjota pienen, mutta köyhän maan pojille sellaista koneiden kyytiä ja visioita, että siinä pissi helposti nousee väärään päähän kroppaa. On muuten noussut!

***
No niin. Ajattelen myös ihmisinä ja hieman säälien surkeita natsipoikia, jotka viihtynevät nyt vain koloissaan ja keskenään. En tietenkään hyväksy ihmisten potkijoita ja muita väkivallan käyttäjiä. Natsien ja myös stalinisti-kommarien seurailijat ihailevat pahimpia eurooppalaisia joukkomurhaajia ja sotarikollisia kautta aikojen. Moisille pahoille suuntauksille kannattaisi yrittää tehdä jotakin ennen kuin ne äityvät isoiksi pahoiksi.

Eikö esimerkiksi natsiaatteen diggailu ja muu hakaristihengailu olekin jo pahempi mielenhäiriö? Mielenhäiriöksi usein katsotaan julkisesti myös jihadistien ja muiden sen sortin murhaajien tekemiset. Nizzan kuorma-automurhaajakin oli virallisen näkemyksen mukaan mielisairas. Ehkä oli? Ehkä hän oli vain lajityypillisesti harhautunut, mutta sattumoisin äärimmäisen murhanhimoinen yksilö?

Suomessa ollaan "omasta mielestä" kotouttamisen suurvalta ja onnistutaan kyllä siinä, missä kaikki muut ovat iskeneet kätensä kakkaan. Suomesta löytyy niinkin osaavia ihmisiä, siis omasta mielestä, että he pystyvät kunnialla kotouttamaan vaikka nykyajan julmimpia tappajia eli isis-murhaajia.

Meillähän tunnetusti luulotellaan, että homojakin olisi mahdollista eheyttää ja ties mitä muuta ylimaallista oikein luullaankaan. Miksei huikeaa suomalaista kallonkutistusosaamista suunnattaisi myös näille nuornatseille? Heikäläisiä aktivisteja lienee alle sata, joten eihän se mahdotonta olisi, kaikki heistä eivät kuitenkaan suostuisi "kotoutettaviksi" eli viralliskoneen auttamishaluisiin toimenpiteisiin.

***
Hennalan kaapugaten kauhea ku-klux-klan mieskin osoittautui oikeasti hassuttelunhaluiseksi nuoreksi hemmoksi, joka halusi kuvausta varten pukeutua huppurasistiksi Amerikan malliin. Onneksi matut eivät edes nähneet sitä surkeutta, mutta media ja niin myös kotikansa takuulla näki. Median ja muiden tiedostajien mielestä Suomelta jopa meni siinä rytäkässä kansainvälinen maine, mikä se sitten olikin.

Uusnuornatseille kannattaisi tarjota edes normaalia kriisiapua ja kunnollisia toiminnallisia vaihtoehtoja ennen kuin he lannistuvat ja katkeroituvat. Silloin joku pirullinen ihmispotkija saa ehkä höynätyksi näitä vaikutuksille alttiita nuoria henkilöitä oikeasti mukaan pahoille teille ja synkkiin tekoihin. 

Yhteiskuntaan sopeutumista ei auta, jos nämäkin ihmiset luokitellaan pysyvästi pahiksiksi, joita ei voi auttaa. Näitä ns. natseja ei saisi jättää yksin hourimoimaan, sillä he ovat suomalaisia lajitovereitamme! He voivat olla vaikka koulukiusattuja ja siksi tai muista syistä aikuisina syrjäytyneitä, herkkiä ja yksinäisiä ihmisiä? 

Ammattimaisia ja oikeita auttajia Suomesta pitäisi löytyä vai onko heillä kaikilla nyt parempaa tekemistä "siirtolaisten" ja "maahanmuuttajien" vyöryn takia, pakolaisistahan ei enää taida olla lainkaan kysymys? Status näköjään muuttuu kun niin halutaan, aikaa ja rahaa kulutetaan tarpeeksi?


Lisäys: Isis-tappajia ja kai muitakin terroristeja "kotoutetaan" Ruotsissa, niin kai tehdään Suomessakin, mutta natseja leikkiviä syrjis-poikia ei auteta? Linkki MTV:n juttuun.

***

Ei kommentteja: